Om oss

20 års erfaring

Trappevask.no har 20 års erfaring med oppdrag for borettslag og sameier. Vi er meget konkurransedyktig på kvalitet og pris. Vi vasker også gelender, inngangsparti og flekker på veggene. Vi tar jobber i Oslo, Lørenskog, Rasta, Strømmen, Lillestrøm og omegn.

Tenker hygiene

Trapper er en av de mest utsatte områdene for dårlig hygiene og bakteriespredning. Vi sørger for at for at støv, grus og søle fjernes jevnlig,  og forhindrer vi at det tas med lengre inn i bygningen og ødelegger innemiljøet.

Miljøvennlig

Vi vasker kun med miljøvennlige rengjøringsmidler. Mange produkter på markedet er merket med offisielle miljømerker som Svanen og EU-blomsten. Det fins også andre miljømerker.

Dette er oss

Vi er et renholdsselskap som har spesialisert oss på renhold og drift av sameier og borettslag i Oslo og Akershus. Vår erfaring strekker seg tilbake til 1998 da vi fikk våre første kontrakter med borettslag i Oslo. Vi har beholdt noen av våre kunder helt siden 1998. Det er vi stolte av!

Vi vasker i dag over 900 oppganger i uken. Vi starter nye avtaler og prosjekter hver ene måned og fokuserer på langsiktig relasjon med alle våre kunder.

Vårt fokus er langsiktige relasjoner med våre sameier, borettslag og eiendomsselskap.

Vi gjør alt for at våre kunder skal bli fornøyd med våre tjenester og strekker oss derfor langt for å holde på våre kunder. Vi bruker kun våre egne ansatte til å utføre alle våre tjenester. Dette gjør at vi får kvalitetsstemplet våre tjenester.

Gaselle

Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene i samarbeid med det som nå heter Bisnode Credit as. Det kåres en nasjonal vinner og vinnere i alle landets fylker, og avisens journalister besøker og lager reportasjer på interessante og flinke bedrifter over hele landet.

En gasellebedrift må ha:

– Levert godkjente regnskaper.

– Minst doblet omsetningen over fire år.

– Omsetning på over en million kroner første år.

– Positivt samlet driftsresultat.

– Unngått negativ vekst.

– Vært aksjeselskap.

gaselle 2009

Del med andre!